Asperges met amandelkruimels Lekker en simpel aspergegerecht

Asperges met amandelkruimels

Meng wat gehakte amandelen met broodkruimels of paneermeel en je hebt een prachtige kruimels voor over de asperges. Deze amandelkruimels geven een prachtig crunchy effect aan de asperges. Probeer het eens, de smaak zal je verrassen!

Asperges met amandelkruimels

Bijgerecht

2 personen

20 minuten

Ingrediënten

600 g asperges

3 eetlepels paneermeel

15 g amandelen

15 g boter of 1 el olijfolie

versgemalen peper

2 theelepels balsamicoazijn

Bereiding

Kook de asperges in een bodem water in 15 min. beetgaar. Hak de amandelen klein en meng met het broodkruim.

Verwarm de boter en bak hierin de broodkruimels en de amandelkruimels goudbruin. Maak dit mengsel op smaak met peper en de balsamicoazijn. Laat de asperges uitlekken, leg ze op een schaal en strooi de kruimels er over.

Dit recept is beschikbaar gesteld door het Nederlands asperge centrum en is aangepast voor NoSalt.nl.

Succes met koken, als je met liefde kookt smaakt alles lekker! ♥

        

Meld je aan voor de nieuwsbrief!



        Waarom?

        Je krijgt in je email box:

            √ Info over zoutarme producten

            √ Zoutarme recepten

            √ Tips en tricks


        Dus schrijf je nu in!