Iedereen zijn eigen kerstmenu

Iedereen zijn eigen kerstmenu

De klok tikt al weer aardig weg, want inmiddels is het alweer december geworden, nog even en we kunnen het nieuwe jaar inluiden. De decembermaand is een maand met lekker eten en drinken en voornamelijk tijdens de kerstdagen, waar we van het diner wat bijzonders maken.

Verschillende kerstmenu’s

NoSalt heeft verschillende kerstmenu’s ontwikkeld. Zoals je gewend bent van ons, allemaal zoutarm, maar toch verrukkelijk! We hebben speciaal uitgepakt met verschillende menu’s, zodat iedereen wel wat lekkers kan vinden en wat past bij jouw kerst. Je kan ook de verschillende kerstmenu’s met elkaar combineren, je kan gaan voor een makkelijk en snel hoofdgerecht, een verrassend nagerecht en beginnen met een klassiek voorgerecht. Kies wat je lekker vindt en zin hebt om te maken!

De keus is helemaal aan jou, het belangrijkste is dat je deze kerst lekker gaat genieten van het kerstmenu, want met de hoeveel zout hebben we al rekening gehouden, alle gerechten zijn geschikt voor een natriumarm dieet.

Scharrelkip met Hollandse groenten

Scharrelkip met Hollandse groenten

Klassiek kerstmenu

Als eerste hebben we gekozen voor een kerstmenu met klassiekers, waar de bekende gerechten op tafel komen. Gerechten uit verschillende keukens en aangepast voor NoSalt. Italiaans, Frans, Engels maar ook een klein beetje Hollands.

Zalm met broccolipuree

Zalm met broccolipuree

Makkelijk en snel kerstmenu

Makkelijk en snel, dit kerstmenu staat zó op tafel, gerechten zijn makkelijk verkrijgbaar in de supermarkt en de gerechten kan je allemaal van te voren klaar maken zodat je tijdens het kerstdiner niet veel meer hoeft te doen, behalve genieten van de mensen om je heen.

Verrassend kerstmenu

Verrassend kerstmenu, heb je een keertje zin om iets op tafel te zetten tijdens kerst wat mensen doet verrassen? Dan is dit nieuw en verrassende kerstmenu wat voor jou!

Natuurlijk kun je alle gerechten van de verschillende kerstmenu’s met elkaar combineren. Het gaat erom dat je kiest en kookt wat je lekker vindt en past bij jouw kerst!

[gird-gallery id=”3″ position=”center”]

 

        

Meld je aan voor de nieuwsbrief!        Waarom?

        Je krijgt in je email box:

            √ Info over zoutarme producten

            √ Zoutarme recepten

            √ Tips en tricks


        Dus schrijf je nu in!