No Salt Smaakvol koken én eten met minder zout

Stichting NoSalt

NoSalt heeft tot doel informatie te verschaffen over smaakvol koken én eten met minder zout.
Koken én eten met minder zout is voor iedereen goed,
niet alleen voor de mensen die op medisch advies minder zoANBIut moeten eten.

ANBI

Per 1 januari 2014 is de Stichting NoSalt aangemerkt als een ANBI.
ANBI is een Algemeen Nut Beoogde Instelling en is een label wat door de belastingdienst wordt uitgeven.

Website NoSalt.nl

Op deze website staan veel recepten voor koken met minder zout, gerechten die zoutarm/natriumarm zijn, veel tips om te koken met minder zout. Maar natuurlijk ook ingrediënten en producten die je beter en makkelijk kan gebruiken om minder zout te eten. Je zult zien dat er zoveel mogelijkheden zijn om smaakvol te eten met minder zout dan je van te voren dacht.

Kijk om je heen op de website, lees wat artikelen en bekijk onze recepten en doe er je voordeel mee! We willen je graag laten zien dat koken met minder zout net zo lekker kan zijn en niet moeilijk. Dus lees de tips, probeer wat recepten uit en geniet vooral van het heerlijke eten!

Doneren

Wij zijn een Stichting en hebben geen winstoogmerk en doen alles met liefde en plezier, maar ook wij maken kosten zoals voor webhosting van de site, recept ontwikkeling, maken van foto’s bij de recepten, schrijven van artikelen, nieuwsbrief maken, ontwikkelen en versturen, PR en marketing activiteiten en ga zo maar door…

Dit alles doen we omdat wij ervan overtuigd zijn dat NoSalt bijdraagt aan het makkelijk en toegankelijk maken van koken en eten met minder zout. Voor iedereen!
Dus wil je ons steunen? Dat kan, wij zijn blij met elke kleine bijdrage!

button_word_donateur

Word DONATEUR

 

 

 

 

Reactieformulier

Wil je een reactie geven of heb je vragen of opmerkingen?
Mail dan naar info@nosalt.nl

Meer informatie over de Stichting NoSalt.nl

        

Meld je aan voor de nieuwsbrief!



        Waarom?

        Je krijgt in je email box:

            √ Info over zoutarme producten

            √ Zoutarme recepten

            √ Tips en tricks


        Dus schrijf je nu in!