Zalmfilet met kruidenroomkaas
Zalmfilet met kruidenroomkaas
Hoofdgerecht
20 – 30 min. bereidingstijd
4 personen
Ingrediënten
4 stukken zalmfilet (à 150 gram)
200 gram peultjes
200 gram jonge geschrapte worteltjes
375 gram voorgekookte minikrieltjes (zonder zout)
2 eetlepels olijfolie
4 eetlepels witte wijn
125 gram verse kruidenroomkaas
versgemalen peper
Bereidingswijze
Spoel de zalmfilets af onder de koude kraan en dep ze droog. Kruid ze naar smaak met versgemalen peper. Leg de zalmfilets in het midden van een grote magnetronschaal.
Haal de peultjes af. Snijd de worteltjes in dunne plakjes. Leg de worteltjes, peultjes en de minikrieltjes door elkaar rondom de zalmfilets, besprenkel met de olijfolie en de wijn. Dek de schaal af en zet de zalmschotel 12 minuten in de magnetron (400W).
Verdeel de roomkaas over de zalmschotel en zet het afgedekt nog 5 minuten in de magnetron.
Dit recept is beschikbaar gesteld door Visrecepten.nl en is aangepast voor NoSalt.nl.
Succes met koken, als je met liefde kookt smaakt alles lekker! ♥