Gevulde avocado met ei Heerlijk voorgerecht, maar ook als brunch gerecht

Gevulde avocado met ei

Al het ook zo smaakt als het eruit ziet, dan is de dag al goed!
Ik kan je verklappen dat het ook zo lekker is als het eruit ziet, deze gevulde avocado met ei.

Avocado’s zijn gezond en smaken lekker zacht. Deze avocado’s maak je even klaar in de oven en kan je zo serveren tijdens een brunch.

Gevulde avocado met ei

4 personen

< 5 minuten bereidingstijd

15 minuten oventijd

Ingrediënten

2 rijpe avocado’s

Gevulde avocado met ei4 kleine eitjes (zodat ze in de holte passen)

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snijd de avocado’s doormidden, haal de pit uit de avocado.

Maak het kuiltje in de avocado nog ietsjes groter en breek het eitje in de holte.

Leg de avocado’s op de bakplaat of ovenschaal en bak de avocado’s zo’n 15 minuten,

als het eitje gestold is, is de gevulde avocado met ei klaar.

Serveer meteen.

Hier alle recepten nogmaals op een rijtje:

Yoghurt met muesli en fruitGevulde avocado met eifritatta met aspergesShakshukaMozzarella en tomaat met pesto

Chocolade aardbeien

 

 

 

 

Succes met koken, als je met liefde kookt smaakt alles lekker! ♥

        

Meld je aan voor de nieuwsbrief!



        Waarom?

        Je krijgt in je email box:

            √ Info over zoutarme producten

            √ Zoutarme recepten

            √ Tips en tricks


        Dus schrijf je nu in!