Paprika drumsticks

Paprika drumsticks - NoSalt.nl
Paprika drumsticks - NoSalt.nl

Paprika drumsticks

Voetbal!
Vanavond is het zover, de eerste stappen in Brazilië voor Oranje op het veld. De stemming is in het begin goed en spannend vinden we het allemaal. Dus zitten er miljóenen bondscoaches op de bank, in de kroeg, op de camping, in de partytent of gewoon in de luie stoel te kijken hoe ònze jongens het gaan doen.
Maar er zijn ook zoveel niet bondscoaches die het feest aan zich voorbij laten gaan.

Gelukkig ieder zijn ding, daar zijn we als Nederlanders goed in. Maar om niet te vervallen in zoutbommen zoals borrelnootjes, bitterballen en pizza’s en alles wat daar nog aan toegevoegd kan worden wat ZOUT is.

Dus hierbij een SUPER lekkere rode (oranje lukt niet) drumstick. Op smaak gebracht met paprika, wat een mooie kleur geeft aan de drumstick, maar ook tevens de heerlijke smaak afgeeft.

Dus ga naar de winkel en koop een paar drumsticks, zet de oven aan en als de wedstrijd begint, komen de geuren al uit de keuken. Verwen jezelf of troost jezelf vanavond met deze overheerlijke paprika drumsticks!

Chips zonder zoutGeen zin om deze drumsticks te maken, maar wel op de bank willen snacken,kies dan voor de ongezouten chips van NoSalt. Dan kun je tóch snacken en krijg je geen zout binnen, das beter!

Print dit recept Print dit recept

Paprika drumsticks

4 personen

5 minuten voorbereidinsgtijd

45 minuten bereidingstijd

Ingrediënten

1 el scherp paprikapoeder

4 drumsticks

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 graden.

Doe de drumsticks in een plastic zak samen met de paprikapoeder. Blaas de zak op, sluit hem goed af en schud enkele malen goed op zodat de drumsticks volledig bedekt zijn met het paprikapoeder. Leg de drumsticks in een ondiepe ovenschaal  en braad ze op 220 graden in 35-45 minuten. Controleer na 35 minuten of de drumsticks gaar zijn, zo niet laat ze dan nog 10 minuten in de oven totdat ze gaar zijn. Indien ze gaar zijn, haal de drumsticks uit de ovenschaal en leg alles op je troostbordje of op het oranje overwinningsbord…

Succes met koken, als je met liefde kookt smaakt alles lekker! ♥

You may also like...