Pesto maken met minder zout, zo doe je dat!

Pesto maken met minder zout uit de vijzel
Pesto maken met minder zout uit de vijzel

You may also like...

12 reacties

  1. 21 maart 2014

    […] Je kan ook nog een lepel zelfgemaakte pesto door het kip mengsel roeren voor een echte Italiaanse smaak, hier het recept voor zelfgemaakte pesto. […]

  2. 22 maart 2014

    […] Wil je een pesto maken met Emmentaler (en dus minder zout) hier het recept […]

  3. 3 april 2014

    […] zoals alle recepten op deze site, zout wordt niet toegevoegd. Daarmee is zelfgemaakte pesto een prachtige vervanger van olie, peper en zout. In deze pesto zit minder zout dan de potjes uit de […]

  4. 27 april 2014

    […] beperken in onze recepten, kiezen we ervoor om  eigenlijk beide kazen niet te gebruiken in onze zelfgemaakte pesto. Want als je naar bijv. naar het natriumgehalte in de kazen kijkt dan is het weer beter om […]

  5. 18 juli 2014

    […] 8 drumsticks 1 portie pesto zie zelfgemaakte pesto. […]

  6. 23 januari 2015

    […] Deze gegrilde zalmfilet is bedolven onder een lekkere laag pesto. We maken de pesto zelf omdat we dan natuurlijk het minste zout binnenkrijgen. Want helaas de pesto in potjes is erg zout en eigen gemaakte pesto smaakt veel lekkerder. Pesto zelf maken is niet moeilijk en je hebt er niet veel voor nodig. Zelfgemaakte pesto. […]

  7. 27 maart 2015

    […] 1 el pesto (zelfgemaakte pesto) […]

  8. 3 april 2015

    […] 2 eetlepels zelfgemaakte pesto […]

  9. 29 juni 2015

    […] 1 eetlepel pesto (zelfgemaakte) […]

  10. 7 oktober 2015

    […] 4 eetlepels zelfgemaakte pesto […]

  11. 22 april 2016

    […] 1 eetlepel groene pesto (zelf maken? zie pesto recept) […]

  12. 25 mei 2016

    […] Hier het recept voor eigen gemaakte pesto! […]

        

Meld je aan voor de nieuwsbrief!



        Waarom?

        Je krijgt in je email box:

            √ Info over zoutarme producten

            √ Zoutarme recepten

            √ Tips en tricks


        Dus schrijf je nu in!