Afbeeldingen

Aardappelsoep maken met zalm

Aardappelsoep maken met zalm

Aardappelsoep maken met zalm Deze aardappelsoep is een prachtige soep na alle drukte van kerst en alle maaltijden die er zijn genuttigd. Want we hebben natuurlijk weer met z’n allen teveel gegeten of heb...

Zalmfilet met kruidenroomkaas

Zalmfilet met kruidenroomkaas Hoofdgerecht 20 – 30 min. bereidingstijd 4 personen Ingrediënten 4 stukken zalmfilet (à 150 gram) 200 gram peultjes 200 gram jonge geschrapte worteltjes 375 gram voorgekookte minikrieltjes (zonder zout) 2 eetlepels...

Zalmschnitzel met tomatensaus

Zalmschnitzel met tomatensaus

Zalmschnitzel met tomatensaus Een zalmschnitzel is een gezonde omega 3 keuze en een prima vervanging voor vlees. Door de zalm te paneren krijg je een heel andere structuur en een lekker knisperend laagje. Ook...

Melktert

Melktert 4 personen Melktert (‘tert’ is Zuid-Afrikaans voor ‘taart’) is een traditioneel Zuid-Afrikaans dessert, het wordt ook geserveerd als gebak bij koffie en thee. Deze melktert heeft geen korst van bladerdeeg en is daarom,...

Shoarmarol

Shoarmarol

Shoarmarol 20 minuten bereidingstijd  3 personen   Ingrediënten 400 g shoarmavlees (niet gemarineerd) 1/2 eetlepel kruiden zonder zout 1 krop ijsbergsla 3 tomaten 1 komkommer 1 dl knoflooksaus 1 dl yoghurt 3 eetlepels olie...

Scholfilet met limoen

Scholfilet met limoen

Scholfilet met limoen Deze scholfilet met wortelpuree lust iedereen wel. Het is een makkelijk gerecht om te bereiden en smaakt zo lekker met de zoete wortel samen met de limoen. Je hebt alleen verse...

lamslapjes met ketjap

Lamslapjes met ketjap

Lamslapjes met ketjap  75 minuten bereidingstijd  4 personen Ingrediënten 500 g lamsschouderlappen (of lamsborstlappen) snufje peper 3 eetlepels olie 2 uien (fijngesnipperd) 2 teentjes knoflook (geperst) 3 eetlepels natriumarme ketjap manis 1 eetlepel citroensap...

Zalmfilet met groente

Zalmfilet met groente

Zalmfilet met groente Hoofdgerecht 20 – 30 min. bereidingstijd 4 personen Ingrediënten 4 stukken zalmfilet (à 100 gram) 1 dunne prei 2 stengels bleekselderij 4 bosworteltjes 25 gram boter 3 eetlepels olijfolie extra vierge sap...

Gebakken scholfilet met prei

Gebakken scholfilet met prei

Gebakken scholfilet met prei Hoofdgerecht 20 – 30 min. bereidingstijd 4 personen Ingrediënten 600 gram scholfilet 50 gram hazelnoten 2 sneetjes oud witbrood ½ eetlepel kerriepoeder 1 eiwit peper 25 gram ongezouten boter 4 eetlepels...

Scholfilet met romige courgette

Scholfilet met romige courgette

Scholfilet met romige courgette Deze scholfilet wordt klaargemaakt in de magnetron, lekker makkelijk en het smaakt ook nog prima! De meeste schol ter wereld wordt door onze Nederlandse vissers gevangen. De schol leeft vooral...

Pitabroodje met runderreepjes

Pitabroodje met runderreepjes

Pitabroodje met runderreepjes 30 minuten 4 personen  Ingrediënten 400 g runderreepjes 1 rode ui 1 vleestomaat 3 perziken (halve, uit blik) 125 g kerstomaatjes 2 eetlepel olijfolie 1 theelepel ketoembar (gemalen koriander) 1 theelepel...

Zalmfilet met brie

Zalmfilet met brie

Zalmfilet met brie Hoofdgerecht < 20 min. bereidingstijd 4 personen Ingrediënten 4 zalmfilets (à 150 gram) 25 gram ongezouten boter 100 gram roombrie 4 eetlepels fijngehakte peterselie (vers of diepvries van Darégal) 1 dl droge...

Gebakken scholfilet met tomaatjes

Gebakken scholfilet met tomaatjes

Gebakken scholfilet met tomaatjes Hoofdgerecht < 20 minuten bereidingstijd 4 personen Ingrediënten 600 gram scholfilet 75 gram bloem 1 eetlepel paprikapoeder of chilipoeder 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden zonder zout 3-4 eetlepels olijfolie 1...

Gebakken zalm met peterselietapenade en tagliatelle

Gebakken zalm met peterselie tapenade

Gebakken zalm met peterselie tapenade en tagliatelle Hoofdgerecht 20 – 30 minuten bereidingstijd 4 personen Ingrediënten 4 zalmfilets (à 150 gram) 1 citroen 1 sinaasappel 4 eetlepels fijngehakte peterselie 2 teentjes knoflook 50 gram...

Gestoofde forel met bieslooksau

Gestoofde forel met bieslooksaus

Gestoofde forel met bieslooksaus 4 personen 20 – 30 min. bereidingstijd Ingrediënten 4 stukken forelfilet (à 150 gram) (ontdaan van graat) 50 gram ongezouten boter ½ dl droge witte wijn 1 bekertje crème fraîche...

Hete bliksem

Hete bliksem

Hete bliksem Deze aardappel stampot, hete bliksem is een prachtig wintergerecht en alle kleine kinderen zijn er dol op. Want het is een zoete aardappelpuree vermengd met appels. In dit recept wordt ook een...

        

Meld je aan voor de nieuwsbrief!



        Waarom?

        Je krijgt in je email box:

            √ Info over zoutarme producten

            √ Zoutarme recepten

            √ Tips en tricks


        Dus schrijf je nu in!